Gap-analyse ved overgangen fra dit eksisterende ledelsessystem til ISO 9001:2015

Gap-analysen har til formål, at identificere de steder i dit ledelsessystem, hvor det kan være nødvendigt, at du foretager de ændringer, der kan være nødvendige for at dit kvalitetsledelsessystem kan leve op til de nye og ændrede krav i standarden.

Der vil uvilkårligt skulle ske en vis grad af ændringer. Hvor store ændringer, der skal til, afhænger af din virksomheds eksisterende ledelsessystems kompleksitet og modenhed.

Når dit ledelsessystem skal opdateres, er det en god idé, at du gør følgende:

Jeg kan hjælpe dig med, at lave en gap-analyse med udgangspunkt i din virksomheds nuværende ledelsessystem op mod kravene i ISO 9001:2015.

Hvis du får brug for min hjælp eller sparring er du velkommen til at kontakte mig på telefon 4051 4067 eller på mail: qt@qualitythinking.dk.


Giv dit kvalitetsarbejde et frisk pust

Har du brug for hjælp og ønsker du, at vide hvordan jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 4051 4067 eller på mail qt@qualitythinking.dk

     

About the Author: Eva P. Bjørk

Konsulent i kvalitetsledelse og kvalitetssystemer
EOQ Quality Lead Auditor

Spørgsmål og kommentarer er velkomne

Nyhedsbrevet

Nyhedsbrevet udkommer 3-4 gange om året med nyheder og viden inden for kvalitetsledelse og kvalitetsværktøjer.

Kvalitet - Effektivitet - Kundetilfredshed

Please don't print this Website

Unnecessary printing not only means unnecessary cost of paper and inks, but also avoidable environmental impact on producing and shipping these supplies. Reducing printing can make a small but a significant impact.

Instead use the PDF download option, provided on the page you tried to print.

Powered by "Unprintable Blog" for Wordpress - www.greencp.de