Håndbog til styring af din virksomheds dokumenterede information

Når du benytter en web-baseret løsning til håndtering af dit kvalitetssystems dokumenter og registreringer, er du sikker på, at relevante medarbejdere altid har nem adgang til den samme og opdaterede information, når de skal bruge den.

Fordi en sådan løsning er web-baseret, har du nem adgang til systemet uanset, hvor du er og når du har brug for at ændre i og styre din virksomheds informerede dokumentation.


Jeg anbefaler den håndbog, som IPW Systems udbyder, til håndtering af din virksomheds dokumenterede information f.eks. procedurer, arbejdsinstruktioner og registreringer.

Sammen med dig tilpasser jeg løsningen, så den passer til netop dit kvalitetssystem.

Efterfølgende kan jeg hjælpe dig praktisk, når dit kvalitetssystem skal vedligeholdes.

Vil du høre mere om, hvordan en IPW løsning kan tilpasses behovet i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 4051 40767 eller på mail til qt@qualitythinking.dk.

 


Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Eva P. Bjørk for nærmere information på tlf. 4051 4067 eller på mail til qt@qualitythinking.dk du kan også udfylde kontaktformen her… 

 Mit mål er at sikre, at dit ledelsessystem matcher de krav og behov, der er relateret til din virksomheds aktiviteter. 

 

 

Nyhedsbrevet

Nyhedsbrevet udkommer 2-4 gange om året med nyheder og viden inden for kvalitetsledelse og kvalitetsværktøjer.

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere Privacy Policy and Terms & Conditions

error: Content is protected !!
Kvalitet - Effektivitet - Kundetilfredshed