QualityThinking® – Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og priatlivspolitik

3. januar 2019

QualityThinking® indsamler data om besøgendes færden på hjemmesiden www.qualitythinking.eu. Når du besøger hjemmesiden, modtager du derfor en såkaldt cookie.

1 Oplysninger om ejer

QualityThinking®Kapelvej 1, 2200 København
Telefon: +45 4051 4067
E-mail: qt@qualitythinking.dk

2 Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

3 Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

4 Formål med cookies på vores website:

  • at gemme dine indstillinger
  • trafikmåling og statistik
  • målretning og frekvensstyring af annoncering.

5 Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Ingen

6 Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. 

Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Med venlig hilsen

QualityThinking®
v/ Cand. Scient. Eva P. Bjørk
Kapelvej 1, 2200 København

Telefon 4051 4067
e-mail qt@qualitythinking.dk

About the Author: Msc. Eva P. Bjørk

Konsulent i kvalitetsledelse
EOQ Quality Lead Auditor

Spørgsmål og kommentarer er velkomne

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nyhedsbrevet

Nyhedsbrevet udkommer 3-4 gange om året med nyheder og viden inden for kvalitetsledelse og kvalitetsværktøjer.

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere Privacy Policy and Terms & Conditions

Kvalitet - Effektivitet - Kundetilfredshed